از سال گذشته ، ترديدهايي در مورد مرگ پرندگان مهاجر وجود دارد. شيوع اخير آنفولانزاي مرغي مورد گمانه زني ها قرار گرفته است ، اما يكي از اعضاي هيئت علمي گروه محيط زيست در دانشگاه طبرناكلس و يكي از اعضاي كميته تحقيق اين موضوع را رد مي كنند. با توجه به ESA بر اساس بيانيه …
منبع: سرخط نيوز
افزايش مرگ پرندگان مهاجر در ميانكاله؛ علت بوتوليسم يا وباي پرندگان؟
افزايش مرگ پرندگان مهاجر در ميانكاله؛ علت بوتوليسم يا وباي پرندگان؟ https://head-line.ir/2021/افزايش-مرگ-پرندگان-مهاجر-در-ميانكاله؛/ سرخط نيوز Sun, 28 Feb 2021 21:48:41 0000 اجتماعي https://head-line.ir/2021/افزايش-مرگ-پرندگان-مهاجر-در-ميانكاله؛/
از سال گذشته ، ترديدهايي در مورد مرگ پرندگان مهاجر وجود دارد. شيوع اخير آنفولانزاي مرغي مورد گمانه زني ها قرار گرفته است ، اما يكي از اعضاي هيئت علمي گروه محيط زيست در دانشگاه طبرناكلس و يكي از اعضاي كميته تحقيق اين موضوع را رد مي كنند. با توجه به ESA بر اساس بيانيه …
منبع: سرخط نيوز
افزايش مرگ پرندگان مهاجر در ميانكاله؛ علت بوتوليسم يا وباي پرندگان؟
از سال گذشته ، ترديدهايي در مورد مرگ پرندگان مهاجر وجود دارد. شيوع اخير آنفولانزاي مرغي مورد گمانه زني ها قرار گرفته است ، اما يكي از اعضاي هيئت علمي گروه محيط زيست در دانشگاه طبرناكلس و يكي از اعضاي كميته تحقيق اين موضوع را رد مي كنند.
با توجه به ESA بر اساس بيانيه اداره محيط زيست ايالتي مازندران ، پرندگان مهاجر در ميانله لاگون و خليج گورگون تعداد تلفات غيرمعمول بيش از 18000 نفر را گزارش كرده اند.
اگرچه خدمات ملي دامپزشكي مرگ پرندگان را كه در باتلاق هاي مردابي مهاجرت مي كنند ، “مسموميت بوتوليسم” توصيف كرده است ، اما گمان مي رود كه پرندگان مهاجر از سال گذشته تاكنون جان خود را از دست داده اند. گزارش هاي فعلي حاكي از آن است كه آنفلوانزاي مرغي در منطقه ناشي از آنفلوانزاي مرغي است نه بوتوليسم.
با اين حال ، كميته مشورتي متشكل از سه دانشگاه دولتي كشور و كارشناسان محلي فرضيه آنفولانزاي مرغي را قبول ندارند. محمود قاسم ، عضو دانشكده مطالعات محيطي دانشگاه تارتار مدرس و عضو كميته مشورتي ميانالا ، به ENA گفت. پرندگان منقرض شده با استفاده از روش هاي استاندارد آزمايش و آزمايش شده اند و نتايج نشان مي دهد كه در بدن آنها نوروتوكسين وجود دارد.
مشاهدات آزمايشگاهي كميته مشورتي مرگ پرندگان را در نتيجه انتشار “سم بوتوليسم” تاييد كرد.
وي ادامه مي دهد: در آزمايشگاه نمونه هايي از بافت هاي كبدي ، كليه و پرندگان گرفته شده و در بدن موش هاي آزمايشگاهي قرار گرفت. علائم در موش پس از تزريق به شدت نشان دهنده اثرات عصبي بود. مشاهدات آزمايشگاه هاي ما با آزاد سازي “سم بوتوليسم” در بدن آنها ، مرگ پرندگان را تأييد كرد ، اما ما در بسياري از مناطق نظارت و مشاهده مستقيم داشتيم.
پرندگان مهاجر فقط در بخشي از مايكل ولند در نزديكي مرز جنوبي مي ميرند ، بنابراين نمي توان گفت كه مرگ و مير ناشي از آنفلوانزا يا آنفولانزاي مرغي بوده است. كسيم پوري گفت: “اگر اين پرندگان به وبا آلوده شده بودند ، كل منطقه را آلوده مي كردند.” اين نشان مي دهد كه ما در محدوديت هاي خاصي با آسيب روبرو هستيم.
به گفته وي ، مورچه هاي محلي گاهي از اين نادرترين پرندگان تغذيه مي كنند و اگر به وبا مبتلا شده بودند ، در طبيعت مي مردند.
اين دليل ديگري است كه گروه آموزش محيط زيست دانشگاه تربيت مدرس وبا را در پرندگان مهاجر قبول نمي كند. اگر پرنده اي مبتلا به وبا باشد ، در اثر سو mal تغذيه و ساير عوارض جان خود را از دست خواهد داد. “مشخص شد كه در هنگام شكستن 40 ساله ، معده آنها پر از غذا است زيرا آنها صبح براي خوردن غذا به اين منطقه آمده اند و بلافاصله كشته شد
بوتوليسم زمستاني وجود دارد
از طرف ديگر ، گفته مي شود كه بيوتوكسين سمي يا بوتولينوم در تابستان و در دماهاي خاص توليد مي شود ، نه در زمستان. در نتيجه ، اين سم نمي تواند باعث مرگ پرندگان مهاجر شود. يكي از اعضاي كميته مشورتي مياله توضيح داد: “توليد اين سم معمولاً در تابستان اتفاق مي افتد ، اما به هيچ وجه اين بيماري در زمستان ظاهر نمي شود ، حتي در بسياري از مقالات علمي جهان ، چكمه هاي زمستاني ذكر شده است.
مايكل مي گويد: “نوروتوكسين ها نوروتوكسين ها و سموم فلج هستند.” سم به محض ورود به بدن پرنده ، تعادل خود را از دست مي دهد و نمي تواند سر خود را بايستد يا نگه دارد. در نتيجه ، سر بلافاصله در آب غوطه ور مي شود. اين علائم در پرندگان مرده ديده مي شود ، كه نشانه مسموميت با نوروتوكسين است.

عكس از كميته مشورتي مانيل
از سوي ديگر حر منصور آبدوملك – مدافع محيط زيست و رئيس حفاظت از محيط زيست در مازندران – وي با بيان اينكه كميته مشورتي يك آزمايش استاندارد و استاندارد را با سازمان بهداشت حيوانات انجام داده است ، گفت: “ما اكنون به دنبال راه حل هستيم.” Boatism نتيجه گيري مرگ پرندگان است
تقلب هاي برق آبي منجر به رسوب گذاري گسترده در باتلاق ميانالا شده است
در پاسخ به اين س whyال كه چرا سم بوتوليسم در ميانول ايجاد شده است ، يكي از فرضيه هايي كه پيدا مي كنيم اين است كه كلاهبرداري هيدروديناميكي به آرم مينور وارد شده است. طي دو سال گذشته ، منطقه و ديگر مقامات منطقه اي همه ورودي ها را گسترش داده و آب گرفتگي كرده و پوشش گياهي زير رودخانه ها را احيا كرده اند. اين رسوب افزايش يافته وارد قايق مي شود. از طرف ديگر ، سيل اخير در گلستان و منطقه گلگا مقادير زيادي رسوب در تالاب هاي جنوبي ايجاد كرده است. همان مكاني كه اكنون مرگ پرندگان اتفاق مي افتد.
منصوري عبدالمالكي ادامه مي دهد: در بعضي از مناطق باتلاقي جنوب ميان حدود 60 سانتي متر گل و لاي وجود دارد. اين رسوب روي نرم تنان و موجودات زنده محيطي را ايجاد كرده است كه بي هوازي و فاقد نور است. به گفته كارشناسان ، اين شرايط پيش شرط توليد “سم بوتوليسم” است. با اين حال ، ما اخيراً از انستيتوي تحقيقات ملي زمين شناسي (N Geology) خواسته ايم سطح لجن و سطح آن را در زمين بررسي و به كميته مشورتي ارائه دهد. اين پروژه ترجمه شده است و به ما كمك خواهد كرد.
هجوم گسترده فلزات سنگين از طريق فاضلاب شهري و روستايي يك مشكل جدي براي مانيل است
اين كارشناس محيط زيست در پايان سخنان خود خاطرنشان كرد: هجوم گسترده فلزات سنگين از فاضلاب شهري و روستايي يك مشكل جدي است كه تاثيري در مرگ پرندگان ندارد. در حدود 90 شهر و روستا در اين درياچه وجود دارد كه مايعات مختلفي را تأمين مي كنند ، بنابراين ساخت مراكز درماني در اين شهرها و روستاها بايد در اولويت باشد.
با توجه به ESA از سال گذشته بيش از 50 هزار بال پرنده در منطقه از بين رفته است. بسياري از كارشناسان بر اين باورند كه تا رفع مشكلات خليج گرگان ، شيوع آنفلوانزاي مرغي ادامه خواهد داشت. مسعود باقرزاده كريمي ، مديركل دفتر حفاظت از آب و هوا و آژانس حفاظت از محيط زيست ، قبلاً به ENA گفته بود كه مطالعات نشان داده است كه خليج گرگان كيفيت آب منطقه با درياي خزر را بهبود مي بخشد.
از سوي ديگر ، اسحاق جهانگيري – معاون اول رئيس جمهور – ديروز (4 فوريه) با توجه به آژانس حفاظت از محيط زيست ، برنامه هفت ساله براي نجات خليج گورگون را تصويب كرد. “ما براي اجراي اين طرح با موانعي روبرو هستيم. ما در حال تلاش براي غلبه بر اين هستيم … به هر حال انتظار مي رود اين موانع توسط دستگاه هاي مسئول با همكاري يكديگر برطرف شوند تا شاهد مرگ وحشتناك هزاران پرنده مهاجر در هر سال نباشيم.
انتهاي پيام
منبع: سرخط نيوز
افزايش مرگ پرندگان مهاجر در ميانكاله؛ علت بوتوليسم يا وباي پرندگان؟